Головна » Новини » Анонси аукціонів » Аеропорт Бориспіль: два приміщення вакантні для оренди на онлайн-аукціонах наступного тижня

Аеропорт Бориспіль: два приміщення вакантні для оренди на онлайн-аукціонах наступного тижня

9 та 10 березня відбудуться онлайн-аукціони з передачі в оренду двох приміщень в Міжнародному аеропорту «Бориспіль».

На онлайн-аукціон 9 березня буде виставлено приміщення площею 12 м², яке розташоване в будівлі бізнес-центру вантажного терміналу аеропорту. Стартова ціна оренди цього об’єкта становить 827,84 грн.

Приміщення електрифіковано. Опалення – централізоване. Підведена пожежна сигналізація та інтернет.

Прийом заявок на участь в цьому аукціоні триває до 8 березня.

Посилання на аукціон – http://bit.ly/3kD8gVE.

10 березня відбудеться наступний онлайн-аукціон з оренди приміщення площею 43,8 м², яке розташоване в будівлі паркінгу аэропорта. Стартова ціна оренди цього об’єкта становить 5 777,56  грн.

Приміщення електрифіковане з централізованим опаленням. Працює ліфт.

Прийом заявок на участь в ньому триває до 9 березня.

Посилання на аукціон – http://bit.ly/3e1YZp0.

Обидва приміщення в задовільному стані. Термін, на який пропонується передати кожне з приміщень в оренду, становить 5 років.

Об’єкти можуть використовуватись за будь-яким призначенням, крім кількох типів обмежень, виписаних в умовах оренди.

Так, в приміщеннях не можуть розміщуватись:

  • громадські об’єднання та благодійні організації;

  • тренажерні зали, заклади фізичної культури і спорту, діяльність з організації та проведення занять різними видами спорту;

  • заклади охорони здоров’я, аптеки, ветеринарні лікарні (клініки), лабораторії ветеринарної медицини, ветеринарні аптеки, медичні лабораторії;

  • заклади харчування, кафе, бари, ресторани, об’єкти торгівлі.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і  реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з продовження оренди приміщення в будівлі Одеського морського вокзалу
Наступний запис
Розділ 2 Аналітичної довідки про роботу Фонду державного майна України та хід приватизації державного майна за 9 місяців 2020 року «Оренда державного майна»
Меню