Головна » Новини » Новини аукціонів » Оголошено аукціон з продовження оренди приміщення їдальні в Одеському національному політехнічному університеті

Оголошено аукціон з продовження оренди приміщення їдальні в Одеському національному політехнічному університеті

31 березня 2021 року о 14:55 відбудеться аукціон з продовження оренди приміщення студентської їдальні адміністративного корпусу ОНПУ, що знаходиться за адресою: м. Одеса, пр. Шевченка, 1 та перебуває на балансі Одеського національного політехнічного університету. Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 30 березня 2021 року.  

Загальна площа активу становить 923,20 м², а стартова ціна складає 153 650 грн.

Приміщення перебуває в хорошому технічному стані, наявні комунікації: електрифікація (50 кВт), водозабезпечення, каналізація, газифікація, вентиляція, кондиціонування. Також підведені телекомунікації: інтернет, телефон, телебачення. Приміщення оснащені окремим входом.

Термін оренди за договором – 5 років.

Цільовим призначенням об’єкту є розміщення їдальні чи буфету, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і  реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Посилання на аукціон: http://bit.ly/3qRIa2z  

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Щодо продовження договорів оренди на аукціоні
Наступний запис
Аеропорт «Бориспіль»: підбірка актуальних пропозицій оренди
Меню