Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди приміщень транспортної дільниці у Львові

Оголошено аукціон з оренди приміщень транспортної дільниці у Львові

12 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень в комплексі будівель транспортної дільниці, що перебувають на балансі ДП МОУ «Львівський завод збірних конструкцій».

Актив знаходиться за адресою: місто Львів, вулиця Городоцька, 222.

Стартова ціна складає 6 655 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 149,54 м².

Технічний стан об’єкту: задовільний. Актив забезпечений електромережею в 49 кВт, водозабезпеченням, каналізацією та вентиляцією.

Детальніше тут.

Пропозиція оренди цього активу має високий потенціал для розвитку бізнесу, завдяки значній площі, а також можливості його  використання за будь-яким цільовим призначенням. Вагомою перевагою є розташування приміщень дільниці, в районі з розвиненою транспортною інфраструктурою. Поруч з активом знаходиться автошлях міжнародного значення М11.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди нежитлових приміщень в Голосіївському районі столиці
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди нежитлових приміщення їдальні в Національному цирку України
Меню