Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди нежитлових приміщення їдальні в Національному цирку України

Оголошено аукціон з оренди нежитлових приміщення їдальні в Національному цирку України

13 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень на 1 поверсі ДП «Національний цирк України» за адресою: місто Київ, площа Перемоги, 2.

Стартова ціна складає 3 688,81 грн на місяць, а термін оренди – 1 рік.

Загальна площа  – 50,5 м².

Приміщення перебувають в задовільному технічному стані. Наявна електрифікація в 380 кВт, водозабезпечення та водовідведення, вентиляція та опалення.

Важливо: цільовим призначенням об’єкту є надання послуг з громадського харчування, без продажу товарів підакцизної групи (їдальня, буфет, кафетерій, пекарня).

«Національний цирк України» — один з найстаріших та найбільший стаціонарний цирк в Україні, який має загальнодержавне і міжнародне визнання.

Оренда цього об’єкту може стати комерційно-вигідним рішенням для розвитку власної справи в столиці, завдячуючи його високому рівню відвідуваності та вигідній стартовій ціні.

Більше інформації про об’єкт тут.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди приміщень транспортної дільниці у Львові
Наступний запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (04 січня 2022 року)
Меню