Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди приміщень їдальні Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка

Оголошено аукціон з оренди приміщень їдальні Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка

12 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини нежитлових приміщень першого поверху їдальні  Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка за адресою: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка, 53.

Стартова ціна об’єкту складає 18 604,45 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 197,2 м².

Актив перебуває в задовільному технічному стані та забезпечений електромережею в 38 кВт. Наявне водозабезпечення, каналізація, вентиляція та централізоване опалення від зовнішніх мереж.

Цільовим призначенням об’єкту є надання послуг з громадського харчування, без продажу товарів підакцизної групи (їдальня, буфет, кафетерій, пекарня).

Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка —  один із найстаріших закладів вищої освіти на Чернігівщині. На сьогоднішній день тут навчається близько 3,5 тисяч студентів.

Щорічно на базі університету проводяться різнопланові наукові, міжнародні, всеукраїнські та регіональні конференції. Тому оренда цього об’єкту стане вигідним рішенням для створення та ведення бізнесу.

(Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г.Шевченка)

Детальніше тут.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 20.12.2021
Наступний запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (28 грудня 2021 року)
Меню