Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди пам’ятки архітектури національного значення в Кам’янці-Подільському

Оголошено аукціон з оренди пам’ятки архітектури національного значення в Кам’янці-Подільському

25 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон  з оренди пам’яток архітектури національного значення, а саме частини Руської брами з баштами та укріпленнями, що знаходяться на балансі Національного історико-архітектурного заповідника «Кам’янець» за адресою Хмельницька обл., місто Кам’янець-Подільський, вулиця Руська, 93.

(Напівбашта з галереєю)

Загальна площа активу – 210,2 м². До складу комплексу входять приміщення Казематної куртини (109,4 м²), Прибрамна башта (31,8 м²) та Напівбашта з галереєю (69 м²).

(Казематна куртина) 

Стартова ціна оренди об’єкту складає  16 558,24 грн на місяць, а термін – 5 років.

Наразі компекс споруд перебуває у задовільному технічному стані, забезпечений електропостачанням потужністю 50 кВт.


Актив розташований на території Національного історико-архітектурного заповідника «Кам’янець», що є національним закладом культури та одним із семи «Туристичних чудес України». Також заповідник є одним із найстаріших на території України. Загальна площа заповідника сягає 121 га та налічує майже 200 пам’яток архітектури.

З підвищенням інтересу до внутрішнього туризму в Україні постійно зростає потік відвідувачів до НІАЗ «Кам’янець». Саме тому оренда цього об’єкта має чудові перспективи розвитку власної справи, оскільки має вигідну площу, популярне серед туристів розташування, а також історичну, культурну та наукову цінність.

(Прибрамна башта)

Для того, щоб вдало взяти участь в аукціоні – користуйтеся інструкцією.

Детальніше про актив: https://bit.ly/3AnCCSG.

(Казематна куртина)

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (09 серпня 2021 року)
Наступний запис
Фонд держмайна вперше рекласифікував об’єкт оренди, визнавши його єдиним майновим комплексом
Меню