Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди їдальні на Закарпатті

Оголошено аукціон з оренди їдальні на Закарпатті

15 червня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон за методом покрокового зниження стартової орендної плати 1 поверху їдальні, що перебуває на балансі ВСП «Свалявський технічний фаховий коледж НУХТ» за адресою: Закарпатська обл., місто Свалява, вулиця Духновича, 6.

(Вигляд на місто  Свалява)

Стартова ціна об’єкту складає 2 834,86 грн, а термін оренди – 5 років.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 14 червня 2021 року.

Площа об’єкта – 121 м². Будівля електрифікована (16 кВт) та забезпечена вентиляцією, також наявна каналізація та водопостачання.

Цільовим призначенням активу є розміщення їдальні, що не здійснює продаж товарів підакцизної групи у навчальному закладі.

 Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Деталі: https://bit.ly/3uNqffm.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

 

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди їдальні поблизу Києва
Наступний запис
Розділ 2 Аналітичної довідки про роботу Фонду державного майна України та хід приватизації державного майна за І квартал 2021 року «Оренда державного майна»
Меню