Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди частини складського майданчика в Одесі

Оголошено аукціон з оренди частини складського майданчика в Одесі

8 вересня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з продовження договору оренди частини відкритого складського майданчика, що знаходиться на балансі ДП “Одеський морський торговельний порт” за адресою: Одеська обл., місто Одеса, вулиця М. Гефта 3.

Стартова ціна оренди об’єкту складає  197 379,19 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 5 931 м².

Технічний стан об’єкту – задовільний.

Одеса – важливий економічний центр південної України, що знаходиться на березі Чорного моря. Місто є одним з найважливіших транспортних вузлів України й має розвинену транспортну інфраструктуру, зокрема поблизу розташування активу проходить автомобільний шлях міжнародного значення М14. А Одеський морський порт – найбільший в Україні, завдяки чому морська міжнародна торгівля є однією з найрозвинутіших сфер в регіоні. Одеса відкрита для співпраці з іншими країнами.

Вигідний економічний фон в місті, а також вигідна локація об’єкту і можливість його використовувати за будь-яким цільовим призначенням, сприятиме створенню і розвитку власного бізнесу.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3yR6lmJ

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди складських приміщень в Борисполі
Наступний запис
Звіт за 33 тиждень 09.08.2021 – 15.08.2021
Меню