Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди асфальтованого майданчику аеродрому «Кременчук»

Оголошено аукціон з оренди асфальтованого майданчику аеродрому «Кременчук»

6 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди асфальтованого майданчику на виході з док-ангару АТБ аеродрому Велика Кохнівка, що знаходиться на балансі Харківський національний університет внутрішніх справ за адресою: Полтавська обл., Кременчуцький район, село Рокитне, вулиця Кагамлицька, 2.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 5 215,05 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 378 м².

Актив перебуває в задовільному технічному стані, наявна електрифікація.

На сьогодні аеродром Кременчук «Велика Кохнівка» приймає вертольоти та невеликі літаки АН-24 і ЯК-40. Розташований на північно-східній околиці міста Кременчук. Окрім злітної смуги, на території Кременчуцького аеродрому знаходяться служби забезпечення. Наразі аеродром виконує функцію льотної бази коледжу, але іноді приймає й цивільні рейси. Приблизно в півтора кілометрах від аеродрому проходить автотраса європейського значення Е584.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3iaUBnP.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди двоповерхової будівлі в Кременчуці
Наступний запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 09.07.21
Меню