Головна » Новини » Анонси аукціонів » Миколаївщина: оголошено аукціон з оренди комплексу будівель та споруд загальною площею 1 614,33 м²

Миколаївщина: оголошено аукціон з оренди комплексу будівель та споруд загальною площею 1 614,33 м²

13 вересня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди групи інвентарних об’єктів, які знаходяться за адресою: Миколаївська обл., смт. Березнегувате, вул. 1-го Травня, 1 та обліковуються на балансі Управління каналів річки Інгулець.

Стартова ціна оренди об’єкту складає  10 927 грн на місяць, а термін – 5 років.

Загальна площа активу – 1 614,33 м².

До складу комплексу входять: матеріальний склад, склад, склад ПММ,  ангар, КПП, виробничий корпус, вбиральня площею та ряд господарських споруд, а саме: басейн, огорожі, ворота, хвіртки, ємність.


Наразі комплекс будівель та споруд перебуває у задовільному технічному стані та забезпечений електропостачанням потужністю 90 кВт.

Актив розташований у селищі міського типу Березнегувате Миколаївської області та неподалік річки Висуні, що впадає у притоку Дніпра.

Неподалік знаходиться залізнична станція Березнегувате. Також поряд з активом проходить територіальна автомобільна дорога Т 1 508, яка з’єднує довколишні села.

Площа об’єкта оренди, зручне розташування та можливість його використання за будь-яким цільовим призначенням стануть додатковими конкурентними перевагами для створення і розвитку власної справи.


Користуйтесь зручною покроковою інструкцією для участі в онлайн-аукціоні.

Детальніше про актив: https://bit.ly/3mabT8c.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди частини площадки з асфальтним покриттям в Тернополі
Наступний запис
Аеропорт «Бориспіль»: підбірка актуальних пропозицій оренди до кінця серпня
Меню