Головна » Новини » Анонси аукціонів » Донеччина: будівля їдальні площею 820 м² в місті Волноваха вакантна для оренди

Донеччина: будівля їдальні площею 820 м² в місті Волноваха вакантна для оренди

6 травня відбудеться онлайн-аукціон з передачі в оренду будівлі їдальні площею 820 м² в місті Волноваха Донецької області, яка обліковується на балансі Структурного підрозділу «Волноваське локомотивне депо» регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця».

Стартова ціна, за якою він виставлений на аукціон – 12 221,32 грн.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 5 травня.

Дізнатись більше про об’єкт, про умови участі в аукціоні з передачі його в оренду, а також безпосередньо зареєструватись на участь в ньому ви маєте можливість за посиланням на аукціон – https://bit.ly/3xvkyFs.

Строк, на який продовжується договір – 5 років.

За умовами оренди орендар має право використовувати приміщення за будь-яким цільовим призначенням.

Об’єкт в задовільному технічному стані. Приміщення оснащене електромережею потужністю 165 кВт, системами каналізації та вентиляції. Опалення автономне.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Кабінет Міністрів ухвалив нову Методику розрахунку орендної плати за державне майно
Наступний запис
Орендарі державного і комунального майна отримали право змінювати цільове призначення за договорами, укладеними до набуття чинності новим законом про оренду
Меню