Головна » Новини » Анонси аукціонів » Чорнобиль: гараж зі складом площею 937 м² вакантний для оренди на онлайн-аукціоні

Чорнобиль: гараж зі складом площею 937 м² вакантний для оренди на онлайн-аукціоні

17 травня відбудеться онлайн-аукціон з передачі в оренду гаражу з матеріально-технічним складом та лабораторним корпусом, загальною площею 937 м², що знаходиться на території Чорнобильської зони відчуження за адресою: Київська обл., м. Чорнобиль, вул. Радянська, 71-Б.

Стартова ціна місячної оренди становить 152,93 грн.

Прийом заявок на участь в аукціоні триває до 16 травня.

Строк, на який укладається договір, становить 5 років.

Дізнатися більше про об’єкт та про умови участі в аукціоні ви маєте можливість за посиланням – https://bit.ly/2RdWV3X.

Майбутній орендар матиме право використовувати актив за будь-яким цільовим призначенням, а також передавати його в суборенду.

Об’єкт потребує капітального ремонту. Потужність електромережі складає 20 кВт. Підведені системи водопостачання та каналізації. Здійснюється централізоване опалення.

Для участі в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Розділ 2 Звіту про роботу Фонду державного майна України та хід приватизації державного майна у 2020 році «Оренда державного майна»
Наступний запис
Тернопіль: група приміщень загальною площею 224,5 м² вакантні для оренди на онлайн-аукціоні
Меню