Головна » Новини » Анонси аукціонів » Аеропорт «Бориспіль»: приміщення загальною площею 97,6 м² в будівлі перонної механізації вакантні для оренди

Аеропорт «Бориспіль»: приміщення загальною площею 97,6 м² в будівлі перонної механізації вакантні для оренди

6 квітня відбудеться аукціон з продовження договору оренди приміщень загальною площею 97,6 м² в будівлі перонної механізації, яка перебуває на балансі Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Стартова ціна, за якою об’єкт виставлений на аукціон, становить 41 465,02 грн. 

Прийом заявок на участь у торгах триває до 5 квітня.

Строк, на який пропонується продовжити їхню оренду, становить 5 років. 

Приміщення в задовільному технічному стані. Підведене централізоване опалення, водопостачання та електромережа потужністю 16 кВт.

В умовах оренди активу встановлені обмеження його цільвого використання. Так, переможцю аукціону заборонено використовувати орендовані приміщення для:

  • розміщення закладів охорони здоров’я, аптек, ветеринарних клінік, медичних лабораторій;
  • розміщення закладів харчування та торгівлі (крім продажу авіаквитків);
  • розміщення пунктів обміну валют, банкоматів, торговельних апаратів, телекомунікаційного, суб’єктів підприємницької діяльності, які надають послуги зв’язку та доступу до інтернету, продажу друкованої продукції;
  • розміщення пунктів пакування багажу, туристичних та ріелторських агентств, зон для відпочинку пасажирів.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Посилання на аукціон: https://bit.ly/3fcasCT.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Виробниче приміщення площею 402,5 м² в Броварах на Київщині очікує на орендаря
Наступний запис
Судова практика у спорах щодо визнання неправомірними відмов регіональних відділень ФДМУ у наданні орендарям згоди на здійснення невід`ємних поліпшень формується на користь держави
Меню