Головна » Новини » Сьогодні оренда державного майна приносить близько 80% довоєнних надходжень

Сьогодні оренда державного майна приносить близько 80% довоєнних надходжень

Незважаючи на всі втрати, пов’язані з повномасштабним вторгненням, це дуже хороший результат.
Як можна покращити цей показник та зробити управління державним майном ще більш ефективним?
Законопроєкт 6102-Д покращує та синхронізує законодавство у сфері оренди та приватизації державного майна.
Наприклад, сьогодні підприємець, який виграв тендер на харчування в закладах освіти, повинен також взяти участь в аукціоні з оренди цього приміщення. У разі ухвалення законопроєкту переможці відповідних тендерів будуть автоматично отримувати право на оренду активу.
Детальніше про зміни, які запроваджує законопроєкт, розповів Директор департаменту оренди та розпорядження державним майном Андрій Шрамко під час публічного обговорення «Як підвищити ефективність оренди та приватизації державного і комунального майна» в Ukraine Сrisis Media Center.

Фонд держмайна України підготував спеціальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах. Її можна переглянути тут.
А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.
Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Історії успіху, Новини
Попередній запис
Наступного тижня ФДМУ планує 22 аукціони з оренди державного майна
Наступний запис
На аукціоні з оренди нежитлова одноповерхова будівля у Києві
Меню