Головна » Новини » Пропозиція оренди у Києві: аукціон з оренди підвалу в будівлі управління ДСНС України

Пропозиція оренди у Києві: аукціон з оренди підвалу в будівлі управління ДСНС України

15 вересня відбудеться онлайн-аукціон з оренди підвального приміщення у будівлі Управління забезпечення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Адреса: м. Київ, вул. Олеся Гончаaра 55.

Стартова орендна плата — 1 429 гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.


Об’єкт знаходиться в приміщенні Управління забезпечення Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Афанасіївському яру – затишній місцині столиці.

Площа об’єкта становить 90 м².

Нерухомість перебуває у задовільному стані та під’єднана до електромережі. Наявні водозабезпечення, каналізація, вентиляція та централізоване опалення.

Ознайомитися з умовами та обмеженнями використання активу можна за покликанням — https://cutt.ly/UCezUCh.

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220818-69354.

Берете участь у аукціоні з оренди державного майна вперше? Для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.

Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди у Львові: пропонуємо до уваги сховище лісокомбінату
Наступний запис
До оренди пропонується частина приміщення виробничої будівлі у Львові
Меню