Головна » Новини » Про головне » Палац культури «Металург» у місті Новомосковськ буде переданий в оренду громаді міста на 15 років

Палац культури «Металург» у місті Новомосковськ буде переданий в оренду громаді міста на 15 років

31 березня відбувся онлайн-аукціон з передачі в оренду Палацу культури «Металург» у місті Новомосковськ, Дніпропетровської області.

Переможцем аукціону стало Управління культури, спорту та туризму виконавчого комітету Новомосковської міської ради, чия цінова пропозиція становила 66 986,48 грн. Водночас, стартова ціна, за якою палац культури був виставлений на онлайн-торги, становила 66 886,48 грн.

Після сплати авансу та забезпечувального депозиту переможець зможе укласти договір оренди на 15 років, як було передбачено в умовах оренди цього об’єкта.

Станом на початок 2020 року на базі палацу культури працювали 14 гуртків і секцій творчої і спортивної спрямованості. Готуючи палац культури до передачі в оренду, Фонд прийняв рішення зберегти право цих колективів надалі працювати. Це рішення буде забезпечено спеціальною додатковою умовою оренди, згідно з якою майбутній орендар буде зобов’язаний укласти договори суборенди строком на 15 років із кожним з цих колективів згідно з переліком, який Фонд державного майна офіційно отримав від місцевої влади Новомосковська.

Так само, оскільки будівля палацу потребує ремонту, Фонд держмайна визначив як додаткову умову його оренди, зобов’язання орендаря протягом перших 2 років оренди інвестувати не менше 3 млн грн в його модернізацію та ремонт, однак без права подальшого викупу.

*До відома

ПК «Металлург» був збудований коштом Новомосковського трубного заводу ще за радянських часів, а під час приватизації заводу у 1995 році був виключений із обсягу його майна, що підлягало приватизації.

Новини, Про головне
Попередній запис
Примірна форма Акта приймання-передачі єдиного майнового комплексу державного підприємства (його відокремленого структурного підрозділу) (у разі продовження договору оренди за результатами аукціону)
Наступний запис
Павільйон №16 Національного комплексу «Експоцентр України» в Києві площею 1236,7 м² вакантний для оренди
Меню