Головна » Новини » Про головне » На Львівщині вперше в Україні відбулась релокація бізнесу на орендоване у держави майно

На Львівщині вперше в Україні відбулась релокація бізнесу на орендоване у держави майно

Львівська область стала одним із лідерів серед регіонів з допомоги релокованому бізнесу. Значну роль у цьому процесі відіграє активна співпраця Львівської ОВА та регіонального представництва Фонду держмайна.

Саме на Львівщині вперше в Україні відбулась релокація бізнесу на орендоване у держави майно. Відповідний аукціон з оренди об’єкта, що перебуває на балансі Басейнового управління водних ресурсів річок Західного Бугу та Сяну, відбувся 18 липня 2022 року. В ході торгів, участь в яких взяли дві українські компанії, стартова ціна місячної ставки оренди зросла вдвічі – до 150 001 гривень. За підсумками аукціону з переможцем торгів було успішно укладено договір оренди.

Підприємство-переможець аукціону з оренди державного майна спеціалізується на виробництві комунальної, будівельної та дорожньої техніки і запасних частин до неї, а також володіє 15-річним досвідом роботи на вітчизняному та міжнародному ринках. Завдяки успішній релокації, компанія продовжить виробництво продукції вже на новому майданчику.

«Відтепер підприємство, яке забезпечує робочими місцями понад 400 висококваліфікованих фахівців, зможе знову працювати на користь держави і економіки. Нові робочі місця, додаткові податки у місцевий бюджет і ефективне використання державного майна – виграші для місцевої громади очевидні. Саме тому Фонд держмайна й надалі буде активно працювати над реалізацією урядової програми з релокації», – зазначила в.о. голови Фонду держмайна Ольга Батова.

Новини, Про головне
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди приміщення площею 310 м² в Одеській області
Наступний запис
У першому півріччі 2022 року нові договори оренди перевершили за сумою припинені угоди
Меню