Головна » Новини » Про головне » ФДМУ розповіли аграріям та територіальним громадам про особливості приватизації та оренди держмайна у воєнний час

ФДМУ розповіли аграріям та територіальним громадам про особливості приватизації та оренди держмайна у воєнний час

30 березня під час вебінару, який організовано за сприяння Ukraine Agri-Food Value Chain TA Project (UAFATA), представники Фонду держмайна розповіли агровиробникам, сільгосп дорадникам та представникам територіальних громад України про особливості приватизації та оренди державного майна в умовах воєнного стану.

Реакцією бізнесу на вторгнення стала масштабна внутрішня міграція. Від зони активних бойових дій чимало підприємців перемістилися до безпечніших регіонів, аби продовжити роботу.

Бізнес потребує нових можливостей для роботи на новому місці, а ФДМУ має активи, які допоможуть як в релокації, так і у відкритті нового бізнесу.

Під час заходу представники ФДМУ розповіли учасникам про лоти, які пропонує Фонд державного майна для підприємців, про зміни нормативної бази після повномасштабного вторгнення, про спрощення процедур оренди та приватизації держмайна на час воєнного стану.

Також присутнім розповіли про інформаційні ресурси Фонду: бажаючі приватизувати та орендувати державне майно завжди можуть знайти актуальні пропозиції на сайтах privatization.gov.ua та orenda.gov.ua.

Новини, Про головне
Попередній запис
На Кіровоградщині шукають орендаря гірничорятувальної станції
Наступний запис
ФДМУ пропонує вийняти ще одне приміщення у Бережанській Ратуші
Меню