Головна » Новини » Оренда у Києві: оголошено аукціон з оренди будівлі навчально-дослідницького інституту «Оріон»

Оренда у Києві: оголошено аукціон з оренди будівлі навчально-дослідницького інституту «Оріон»

1 вересня відбудеться онлайн-аукціон з оренди лабораторно-побутового корпусу навчально-дослідницького інституту «Оріон», що розташований за адресою: м. Київ, вулиця Дегтярівська, 51.

Нерухомість розташована у Київській Лук’янівці, поблизу Сирецького парку, Київського зоопарку та Бабиного Яру між трьома станціями метро – «Політехнічний інститут», «Лук’янівська» та «Дорогожичі».


Загальна площа будівлі становить 57 м²:

Нерухомість перебуває у задовільному технічному стані, під’єднані електропостачання, водопостачання, централізоване опалення, каналізація та телефонізація.

Цільове призначення об’єкта оренди – відсутнє.

Стартова орендна плата – 132 гривні на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Детальна інформація за покликанням – https://cutt.ly/XXLhoN4.

Взяти участь в аукціоні  – https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220816-80114.

Берете участь у аукціоні з оренди державного майна вперше? Для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оренда на Київщині: оголошено аукціон з оренди будівлі магазину
Наступний запис
Нова пропозиція оренди у Києві: приміщення у Будинку Національного банку
Меню