Головна » Новини » Оренда у Чернігівщині – приміщення адмінбудівлі

Оренда у Чернігівщині – приміщення адмінбудівлі

7 грудня відбудеться аукціон з оренди адміністративного приміщення Управління поліції охорони в Чернігівській області. Місцерозташування об’єкта: Чернігівська обл., Прилуцький р-н, смт. Варва, вул. Пилипенка, 3.

Стартова орендна плата — 487 гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Заявки на участь в онлайн-аукціоні приймаються до 6 грудня.


Актив розташований у центрі населеного пункту. Поруч знаходяться інші адміністративні будівлі, а також заклади громадського харчування. Наявна паркова зона.

Площа об’єкта становить 17 м².

Об’єкт перебуває у задовільному технічному стані та під’єднаний до електромережі.  Наявні водозабезпечення, каналізація, опалення та телебачення.

Цільове призначення до використання об’єкта відсутнє. Об’єкт може бути використаний для надання адміністративних послуг.

Взяти участь в аукціоні – https://goo.by/gXKvg .

Детальна інформація та обмеження щодо використання об’єкта оренди за посиланням — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20221114-24504.

Саме для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Наказ Фонду державного майна України від 18.08.2022 № 910 «Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця державного майна на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого державного майна»
Наступний запис
Оренда у Вінниччині: оголошено аукціон з оренди вбудованого приміщення площею 41 м²
Меню