Головна » Новини » Оренда даху коледжу на Львівщині

Оренда даху коледжу на Львівщині

29 листопада відбудеться онлайн-аукціон з оренди даху будівлі Червоноградського гірничо-економічного фахового коледжу, за адресою: Львівська обл., місто Червоноград, вулиця Шухевича, 6.

Стартова орендна плата — 24 тис. гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Прийом пропозицій до участі в аукціоні триває до 28 листопада.

Населений пункт сполучається із автомобільною дорогою національного значення. Актив знаходиться поруч із Парком культури та відпочинку.

Площа об’єкта становить 537 м².

Технічний стан об’єкта перебуває у задовільному стані. Об’єкт під’єднаний до електромережі. Наявні опалення, вентиляція та пожежна сигналізація.

З усіма деталями та обмеженнями щодо використання об’єкта можна ознайомитися за посиланням — https://cutt.ly/ECY1q9m.

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20221104-49851.

Берете участь у аукціоні з оренди державного майна вперше? Для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Приміщення адмінбудівлі на орендному аукціоні
Наступний запис
Адміністративний будинок на Вінниччині на онлайн-аукціоні
Меню