Головна » Новини » Оренда аукціон з оренди їдальні у Чернівецькій області

Оренда аукціон з оренди їдальні у Чернівецькій області

23 грудня відбудеться аукціон з оренди їдальні, що перебуває на балансі Сторожинецького лісового коледжу. Місцерозташування об’єкта: Чернівецька область, Чернівецький район, м. Сторожинець, вул. Крейтера, 1.

Стартова орендна плата — 80 гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Заявки на участь в онлайн-аукціоні приймаються до 22 грудня.

Актив розташований у самісінькому центрі міста Сторожинець. Поруч продуктові магазини та пошта.

Площа об’єкта становить 80 м².

Об’єкт перебуває у задовільному технічному стані, під’єднані всі необхідні комунікації, зокрема: електропостачання, водопостачання, каналізація, централізоване опалення тощо.

Відповідно до встановленого цільового призначення актив можна використовувати для надання послуг громадського харчування.

Взяти участь в аукціоні та дізнатися детальну інформацію та обмеження щодо використання об’єкта оренди можна за посиланням — https://goo.by/wRK4A

Саме для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оренда на Черкащині: оголошено аукціон з оренди офісних приміщень
Наступний запис
Примірна форма Акта візуального обстеження об’єкта оренди
Меню