Головна » Новини » Оголошено аукціон з оренди приміщення в одному з учбових корпусів Одеського національного технологічного університету

Оголошено аукціон з оренди приміщення в одному з учбових корпусів Одеського національного технологічного університету

11 січня відбудеться онлайн-аукціон з оренди приміщення третього поверху 5-поверхового учбового корпусу №4. Місцерозташування об’єкта: місто Одеса, вулиця Тіниста, 9/11.

Стартова орендна плата — 16,9 тис. гривень на місяць без ПДВ. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану. Заявки на участь в онлайн-аукціоні приймаються до 10 січня.

Актив має чудове розташування, адже неподалік море,торгові центри, багато ресторанів та відпочинкових комплексів. Також, приміщення розташоване у районі з зручною транспортною інфраструктурою.

Частина будівлі перебуває у задовільному технічному стані, під’єднані електропостачання, водопостачання та  каналізація.

Додатковими перевагами оренди цього активу, окрім вдалого розташування, є відсутність обмен у цільовому використання та можливість суборенди об’єкта.

Площа об’єкта становить 157 м².

Взяти участь в аукціоні – https://bit.ly/3vo4xRX .

Детальна інформація та обмеження щодо використання об’єкта оренди за посиланням — https://bit.ly/3WMIEHG .

Саме для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Фонд держмайна оголосив перші орендні аукціони на 2023 рік. Стартові ціни від 15 грн
Наступний запис
Малий бізнес під час війни. Як відкрити власну котельню, орендувавши державне майно
Меню