Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди нежитлових приміщень в Києві на вулиці Дегтярівській

Оголошено аукціон з оренди нежитлових приміщень в Києві на вулиці Дегтярівській

10 січня 2022 року відбудуться два онлайн-аукціон з оренди  нежитлових приміщень адміністративно-управлінського та лабораторно-побутового корпусів, що перебувають на балансі ДП «Науково-дослідний інститут «Оріон».

Активи розташовані за адресою: місто Київ, вулиця Дегтярівська, 51.

Аукціон № 1: оренда нежитлових приміщень на першому поверсі адміністративно-управлінського корпусу загальною площею 699,8 м². Стартова ціна – 1 079,64 грн.

Деталі – https://bit.ly/3EpgPf4.

Аукціон № 2: оренда нежитлових приміщень на другому поверсі лабораторно-побутового корпусу загальною площею 1 179,1 м². Стартова ціна – 2 911,91 грн.

Деталі – https://bit.ly/3qlgKE3.

Термін оренди за договором – 5 років. Обидва активи перебувають в задовільному технічному стані. Об’єкти забезпечені електромережею 15 та 16 кВт, водозабезпеченням і водовідведенням.

Державне підприємство «Науково-дослідний інститут «Оріон» – одне із провідних підприємств України, що активно займається науково-дослідною роботою з розробки та виробництва приладів НВЧ-електронної техніки.


Поруч з активами знаходяться Державний історико-меморіальний Лук’янівський заповідник та Сирецький парк.

Саме тому оренда цих об’єктів може стати чудовим рішенням для розвитку власної справи, оскільки вони мають комфортні умови, зручне розташування, високий рівень відвідуваності та вигідну площу. Також активи можуть бути використані за будь-яким цільовим призначенням.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Надходження до держбюджету від оренди державного майна зросли на 23%: Фонд держмайна
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди ангару площею 497 м² у Миколаївському порту
Меню