Головна » Новини » Новини аукціонів » За результатами аукціону з оренди бункеру в Чернігові, ціна зросла в 4 рази від стартової

За результатами аукціону з оренди бункеру в Чернігові, ціна зросла в 4 рази від стартової

4 листопада відбувся електронний аукціон з передачі в оренду споруди цивільного захисту (сховища) площею 713,9 кв.м в Чернігові.

Двоє учасників онлайн аукціону в рівній конкурентній боротьбі підвищили ціну оренди об’єкта в 4 рази від стартової – з 1749,21 грн до 7001 грн.

Сховище може бути використане орендарем за будь-яким цільовим призначенням на його власний розсуд. Строк, на який споруда передається в оренду – 5 років.

Згідно з Порядком передачі в оренду державного і комунального майна, переможець торгів має 3 робочі дні на підписання протоколу та 20 робочих днів для укладення договору оренди з дня, наступного за днем формування протоколу про результати аукціону в Prozorro.Продажі.

Фонд державного майна України публікує у відкритому доступі всю інформацію про доступні об’єкти державного майна на прозорих онлайн аукціонах.

Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
“Ні” сірій оренді, “так” мільйонам грн в бюджет: для ринку оренди держприміщень нове життя
Наступний запис
Аукціони з оренди трьох приміщень на території аеропорту Бориспіль були скасовані на вимогу забезпечити безпечну соціальну дистанцію
Меню