Головна » Новини » Гуртожицька спортзала у Дрогобичі. Аукціон 1 березня

Гуртожицька спортзала у Дрогобичі. Аукціон 1 березня

За кілька днів, 1 березня Фонд держмайна проведе аукціон з оренди приміщення гуртожицької спортзали. Стартова ціна – 408 грн за запропонованої до оренди площі у 81 м².

         Інший ракурс

Приміщення знаходиться у гуртожитку Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка. Будівля розташована у центрі міста неподалік музею «Дрогобиччина». Гуртожиток розрахований на проживання кількохсот осіб. Мешканці гуртожитку мають змогу відвідати розташовані поруч заклади харчування, а також інші освітні студії.

Дрогобицький державний університет імені Івана Франка – один з відомих закладів Львівщини із 5 тис. студентами. Наразі університет реалізовує більше 60 міжнародих угод.

Запропонована до оренди площа складає 81 м². Спортзала, як і вся будівля, електрифікована та опалювана. Водопостачання до спортзали підведене, каналізація встановлена.

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: Львівська область, м. Дрогобич, вул. І. Франка, 24.

Беріть участь в аукціоні за посиланням – https://bit.ly/3Z23cNS. Реєстрація триває до 28 лютого, 20:00.

Дізнавайтесь більше про це приміщення на сторінці об’єкта оренди – https://bit.ly/3Z9W6XJ

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати.

Новини
Попередній запис
Технічне приміщення на одеському даху. Орендний аукціон 1 березня
Наступний запис
Оренда приміщення та даху для розміщення телекомунікацій – аукціон 2 березня
Меню