Головна » Новини » Чернігів: оголошено аукціон з оренди приміщення площею 70 м²

Чернігів: оголошено аукціон з оренди приміщення площею 70 м²

18 серпня відбудеться онлайн-аукціон з оренди приміщення площею 70 м². Адреса об’єкта: Чернігівська обл., м. Чернігів, просп. Миру, 21-А.

Нерухомість знаходиться в центральній частині міста. Поруч розташовані: Чернігівський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка, обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм та Чернігівська алея героїв.

Технічний стан активу — задовільний, наявні всі необхідні комунікації:  електропостачання, водопостачання, каналізація та вентиляція.

Додаткова перевага оренди нерухомості – відсутність цільових обмежень,  відповідно на орендованій площі можна втілити в життя будь-який проєкт.

Вартість оренди становить 4 263 грн на місяць, розмір мінімального кроку підвищення на аукціоні  42  грн. Термін оренди  нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Детальна інформація  про об’єкт оренди — https://cutt.ly/UZ3lrJe

Взяти участь в аукціоні — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220802-88801

Спеціально для Вас ми підготували коротку інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах.

Цікавлять інші аукціони? Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найактуальніші пропозиції.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Рівне: оголошено аукціон з оренди приміщення площею 89 м²
Наступний запис
Чернівецька область: оголошено аукціон з оренди приміщення адмінбудівлі площею 60 м²
Меню