Головна » Новини » Анонси аукціонів » Закарпатська область: оголошено аукціон з оренди приміщення площею 90 м²

Закарпатська область: оголошено аукціон з оренди приміщення площею 90 м²

19 липня відбудеться онлайн-аукціон з оренди вбудованого приміщення, що розташоване за адресою: Закарпатська область, м. Ужгород, Слов’янська набережна, 5.

Детальніше про об’єкт: вбудоване приміщення розташоване на першому поверсі будівлі перебуває в задовільному стані. Наявні всі необхідні комунікації: електропостачання 15 кВт, каналізація, водопостачання, газифікація, вентиляція та пожежна сигналізація.

Нерухомість має гарне місце розташування неподалік річки Уж та місцевих пам’яток архітектури. Також, орендуючи даний об’єкт ще одним бонусом є те, що немає обмежень у використанні нерухомості.

Термін оренди триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану, стартова ціна — 157.43 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення — 1.57  гривень.

Детальна інформація за посиланням — https://cutt.ly/ZLqeJvl

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220617-98040

Берете участь в аукціоні вперше? Для Вас ми підготували коротку інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах.

Цікавлять додаткові пропозиції оренди? Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку .

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Дніпропетровщина: оголошено аукціон з оренди будівлі площею 90,48 м²
Наступний запис
Оренда на Вінниччині: оголошено аукціон з оренди приміщення площею 38,1 м²
Меню