Головна » Новини » Анонси аукціонів » Вигідна пропозиція оренди в Києві: аукціон з оренди ділянки цеху зі стартовою ціною 47 грн

Вигідна пропозиція оренди в Києві: аукціон з оренди ділянки цеху зі стартовою ціною 47 грн

29 листопада 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди огородженої ділянки з твердим покриттям, яка прилягає до будівлі заготівельного цеху державного підприємства «Київський механічний завод»  Міністерства оборони України за адресою: місто Київ, вулиця Вінницька, 14/39.

Стартова ціна об’єкту складає 47,73 грн на місяць, а термін оренди – 5 років. Загальна площа  – 430 м².

Технічний стан об’єкту: задовільний. Наявна електромережа потужністю понад 50 кВт, водозабезпечення та каналізація.

Також майно може бути використано за будь-яким цільовим призначенням.

Оренда цього активу стане надійним фундаментом для розвитку власної справи, завдяки привабливій ціні, великій площі та вдалому розташуванню актива в столиці.

Детальніше про об’єкт тут.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оренда в Прип’яті: оголошено аукціон з оренди будівлі БНС
Наступний запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (22 листопада 2021 року)
Меню