Головна » Новини » Анонси аукціонів » Вигідна орендна пропозиція в передмісті столиці: комплекс будівель площею 2 934,9 м² на онлайн-аукціоні

Вигідна орендна пропозиція в передмісті столиці: комплекс будівель площею 2 934,9 м² на онлайн-аукціоні

17 лютого 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди комплексу будівель, що перебувають на балансі Державного підприємства «Київський військовий деревообробний завод».

Актив розташований за адресою:  Київська обл., селище міського типу Коцюбинське, вулиця Пономарьова, 17.

Стартова ціна складає  1 318,23 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа активу –  2 934,9 м².

Об’єкт перебуває в задовільному технічному стані та забезпечений електромережею в 250 кВт та водозабезпеченням. Актив складається з декількох об’єктів, а саме:

  • цех №3;
  • гараж;
  • комплексна будівля заводоуправління.

Дана пропозиція – справжня знахідка, завдячуючи вигідній площі та зручному розташуванню активу в передмісті столиці – в смт Коцюбинське, поруч з трасою міжнародного значення М07. Також орендар матиме змогу використовувати об’єкт за будь-яким цільовим призначенням та передавати його в суборенду.


Детальніше тут.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (31 січня 2022 року)
Наступний запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 26.01.2022
Меню