Головна » Новини » Анонси аукціонів » Вигідна оренда пропозиція на Одещині: ЄМК ДП Котовський виноробний завод на онлайн-аукціоні

Вигідна оренда пропозиція на Одещині: ЄМК ДП Котовський виноробний завод на онлайн-аукціоні

9 лютого 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з продовження договору оренди Єдиного майнового комплексу державного підприємства Котовський виноробний завод, що перебуває на балансі ТОВ “ВИНОРОБНИЙ ЗАВОД КВЗ”.

Актив знаходиться за адресою: Одеська область, Подільський район, м. Подільськ, вулиця Соборна, 220.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 8 лютого 2022 року.

Стартова ціна складає 89 996,17 грн на місяць, а термін оренди  – 5 років, до його приватизації (договір оренди діє до моменту приватизації об’єкту).

До оренди пропонується Єдиний майновий комплекс, в складі якого:

  • будівлі та споруди — 23 одиниці;

  • машини та обладнання — 320 одиниць;

  • транспортні засоби — 2 одиниці;

  • інструменти та прилади — 10 одиниць.

Актив перебуває в задовільному технічному стані та забезпечений електропостачанням потужністю 400 кВт. Наявне водозабезпечення та водовідведення.

Цільовим призначенням об’єкту оренди є виробництво виноградних вин.

Єдиний майновий комплекс державного підприємства Котовський виноробний завод має високий потенціал для ведення бізнесу в одній із перспективних сфер господарства – у виробництві виноградних вин. Тому дана пропозиція оренди – це чудова нагода отримати актив зі значною площею, великою кількістю об’єктів та зручним розташуванням біля траси Р33, яка має сполучення з автошляхом міжнародного значення М13.

Також орендар матиме змогу передавати частину винзаводу в  суборенду.

Чинний орендар може скористатись переважним правом та погодитись сплачувати ціну, що буде встановлена на аукціоні, або відмовитись від об’єкту.

Більше інформації про актив за посиланням: https://bit.ly/3qPvlcy

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди їдальні Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди території господарського подвір`я площею 200 м² в Одесі
Меню