Головна » Новини » Анонси аукціонів » Вакантні для оренди приміщення 41 м2 за 40 грн/міс та 308,1 м² за 294,50 грн на онлайн-аукціонах

Вакантні для оренди приміщення 41 м2 за 40 грн/міс та 308,1 м² за 294,50 грн на онлайн-аукціонах

Чи реально в Києві зняти приміщення в 41 «квадрат» за 40 грн/міс? А 308,1 м² – за 294,50 грн? Можливо, ми здивуємо Вас, але така можливість є – два вакантні для оренди об’єкта в Дніпровському районі столиці на вулиці Празькій №5.

Вже за шість днів, 23 лютого 2021 року, у Вас буде неймовірна нагода взяти участь в аукціонах з оренди цих об’єктів за прозорими правилами!

Ці об’єкти, які знаходяться в будівлі науково-дослідного інституту «Еластик», потребують поточного ремонту, а на території наявна електрифікація потужністю 50 кВт, водозабезпечення, каналізація та централізоване опалення.
Також вигідним бонусом для орендаря є можливість використовувати актив за будь-яким цільовим призначенням.
Поспішіть –  прийом заявок на участь в аукціоні триватиме ще всього 5 днів, до 23 лютого!
Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціонах за право орендувати ці активи, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний та реєстраційні внески, зробити свою цінову пропозицію на торгах.
Посилання на аукціони: http://bit.ly/2Zr0d4l та http://bit.ly/3u6twYd
А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.
Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Постанова Кабінету Міністрів України від 12 серпня 2020 року № 820 «Про затвердження примірних договорів оренди державного майна»
Наступний запис
1520 м² площі на території аеропорту «Бориспіль» чекають на орендаря
Меню