Головна » Новини » Анонси аукціонів » Унікальна пропозиція оренди на о. Хортиця: оголошено аукціон з оренди готельно-ресторанного комплексу площею 5 760 м²

Унікальна пропозиція оренди на о. Хортиця: оголошено аукціон з оренди готельно-ресторанного комплексу площею 5 760 м²

26 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди готельно-ресторанного комплексу, що перебуває на балансі Державного підприємства «Управління справами Фонду державного майна України».

Актив знаходиться за адресою: м. Запоріжжя, Вознесенівський р-н, вул. Наукового містечка, буд. 2, о. Хортиця.

Стартова ціна складає 501 256,67 грн на місяць, а термін оренди – 15 років.

Загальна площа  –  5 760 м².

До оренди пропонується декілька об’єктів, а саме:

Об’єкт №1. Готель загальною площею 2 853,6 м². Будівля потребує капітального ремонту. В 4-х поверховому готелі 70 номерів категорії «стандарт», «напівлюкс» і «люкс», а також їдальня, конференц-зал і сауна. Поруч — стоянка для автомобілів.

 

Об’єкт №2.  2-х поверхова будівля ресторану загальною площею 1 694,2 м² з основним залом і літнім майданчиком. Об’єкт потребує поточного ремонту.

Об’єкт №3. Будівля побутового корпусу загальною площею 557,5 м². Технічний стан: задовільний.

Об’єкт №4. Гараж загальною площею 336,7 м². Технічний стан: задовільний.

Об’єкт №5. Склад загальною площею 318 м². Технічний стан: задовільний.

Всі об’єкти приєднані до електромережі потужністю  16-50 кВт. Наявні комунікації: водозабезпечення, каналізація та опалення.

Також орендар матиме можливість використовувати майно за будь-яким цільовим призначенням.

Детальніше тут.

Хортиця є одним із найбільших островів на Дніпрі з визначною історією. Також він відомий своїми парковими зонами та мальовничими пішими та велосипедними маршрутами.

(острів Хортиця)

Острів включений до складу Національного заповідника «Хортиця». Тут, на базі історико-культурного комплексу «Запорізька січ», який облаштований на манер музею під відкритим небом, відбуваються фестивалі козацької творчості, побуту та військового мистецтва, які приваблюють туристів з усього світу щороку.

(Національний заповідник «Хортиця»)

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди групи об`єктів нерухомості загальною площею 251 м² в Дніпрі
Наступний запис
Звіт за 51 тиждень 13.12.2021 – 19.12.2021
Меню