Головна » Новини » Анонси аукціонів » Унікальна орендна пропозиція на Чернігівщині: готель «Слов`янський» на онлайн-аукціоні

Унікальна орендна пропозиція на Чернігівщині: готель «Слов`янський» на онлайн-аукціоні

24 лютого 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди будівлі готелю «Слов’янський» за адресою: Чернігівська обл., місто Новгород-Сіверський, вулиця Монастирська, 2А.

Стартова ціна складає 485 539,53 грн на місяць, а термін оренди –  5 років.

Загальна площа активу –   4 883,9 м².

Актив потребує поточного ремонту та забезпечений електромережею потужністю 200 кВт. Будівля оснащена водозабезпеченням, каналізацією, газифікацією, вентиляцією, кондиціонуванням та опаленням. Підключені телекомунікації: телефонний зв’язок, телебачення та інтернет. Підведена пожежна сигналізація. Наявний ліфт.

Актив налічує тридцять номерів, котрі представлені у чотирьох категоріях: стандарт, напівлюкс, люкс та апартаменти. Кожен номер обладнаний усім необхідним, а саме: кондиціонером, сейфом, і окремою ванною кімнатою з цілодобовим водопостачанням. В усіх номерах є електронні замки, супутникове телебачення та інтернет.

 

Конференц-зал готелю вміщує до 40 осіб та обладнаний усім необхідним для проведення різноманітних конференцій, корпоративних і приватних заходів.

На базі готелю працює ресторан на дві зали. Також, до комплексу входять салон краси, тренажерний зал, більярд-клуб, турецька лазня, сауна з басейном та диско-бар.

4-зірковий готель «Слов’янський»  розташований в м. Новгород-Сіверський Чернігівської області – одному з найцікавіших для туристів міст нашої країни, де збереглася ціла низка історико-культурних пам’яток, зокрема актив знаходиться в безпосередній близькості від Спасо-Преображенського монастиря (XI-XII ст.).

Більше інформації про об’єкт тут.

(Спасо-Преображенський монастир)

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 26.01.2022
Наступний запис
Вигідна орендна пропозиція в Харкові: група об’єктів нерухомості площею 7 025,5 м² на онлайн-аукціоні
Меню