Головна » Новини » Анонси аукціонів » Термін оренди нерухомості становить 1 рік, стартова ціна — 4 312.00 гривень на місяц

Термін оренди нерухомості становить 1 рік, стартова ціна — 4 312.00 гривень на місяц

30 червня відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини будівлі їдальні, що перебуває на балансі Національного університету “Острозька академія”, за адресою:  Рівненська область, м.Острог, проспект Незалежності, 43.

Актив має перспективне місце розташування, адже знаходиться в самісінькому центрі Острога, що дає чимало можливостей для реалізації бізнес-проектів.

Об’єкт підключений до комунікацій: електропостачання 50 кВт, водопостачання, каналізація та газифікація.

Згідно з умовами аукціону на орендованих метрах можна надавати послуги з громадського харчування, без продажу товарів підакцизної групи (їдальня, буфет, кафетерій, пекарня).

Термін оренди нерухомості становить 1 рік, стартова ціна — 4 312.00 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення — 43.12 гривень.

Детальна інформація про актив  — https://cutt.ly/iKANauF

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220615-16874

Не знаєте як взяти участь в орендному аукціоні? Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Цікавлять інші об’єкти? Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найактуальніші пропозиції.

 

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Розділ 2 Аналітичної довідки про роботу Фонду державного майна України та хід приватизації державного майна у І кварталі 2022 року
Наступний запис
Вигідна пропозиція оренди в Київській області: оголошено аукціон з оренди частини будівлі на 6,1 м²
Меню