Головна » Новини » Анонси аукціонів » Пропозиція оренди у Львівській області: приміщення будівлі міжнародного пункту пропуску

Пропозиція оренди у Львівській області: приміщення будівлі міжнародного пункту пропуску

30 вересня 2022 року відбудеться аукціон з оренди державного майна – приміщення на першому поверсі будівлі пункту пропуску “Рава-Руська – Гребенне”, що розташоване за адресою: Львівська обл., с. Рата, вул. Гребінська, 28.

Стартова вартість оренди — 416 гривень на місяць. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.


Об’єкт оренди площею 11,9 м² забезпечений необхідними комунікаціями, має зручне логістику знаходиться на першому поверсі будівлі вантажної дільниці в’їзної частини міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення.

Детальна інформація за посиланням —  https://cutt.ly/MCRk40D

Взяти участь в аукціоні  —

https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220830-03549

Для тих, хто вперше берете участь в аукціоні оренди, ми підготували детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах.

Аби не пропустити найцікавіші пропозиції, підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди даху коледжу на Львівщині
Наступний запис
Оренда у Чернігові: оголошено аукціон приміщення адмінбудівлі
Меню