Головна » Новини » Анонси аукціонів » Пропозиція оренди приміщення на першому поверсі у Харкові

Пропозиція оренди приміщення на першому поверсі у Харкові

12 жовтня 2022 року відбудеться аукціон з оренди державного майна – приміщення на першому поверсі будівлі Державного науково-виробничого підприємства “Об’єднання комунар”, що розташоване за адресою м. Харків, вул. Григорія Рудика, 8.

Стартова вартість оренди — 12 983 гривень на місяць. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Об’єкт оренди площею 227м² знаходиться у задовільному стані забезпечений необхідними комунікаціями, має зручну логістику.


Детальна інформація за посиланням —  https://cutt.ly/aVkJDAF

Взяти участь в аукціоні  —

https://prozorro.sale/auction/LLP001-UA-20220912-27860

Для тих, хто вперше берете участь в аукціоні оренди, ми підготували детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах.

Аби не пропустити найцікавіші пропозиції, підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Топ-5 аукціонів з оренди держмайна, що заплановані на наступний тиждень Фонд державного майна представляє до вашої уваги ТОП-5 найцікавіших орендних аукціони, які пройдуть з 26 по 30 вересня
Наступний запис
Пропозиція оренди на Рівненщині: оголошено аукціон з оренди магазину
Меню