Головна » Новини » Анонси аукціонів » Пропонуємо взяти участь у аукціоні з оренди частин адмінбудівлі площею 55 м², що розташовані у Луцьку

Пропонуємо взяти участь у аукціоні з оренди частин адмінбудівлі площею 55 м², що розташовані у Луцьку

2 серпня відбудеться онлайн-аукціон з оренди частин адміністративної будівлі, що знаходяться за адресою: Волинська область, м. Луцьк, вулиця Шопена, 12.

Актив має вдале місце знаходження у центрі міста Луцьк, що дає багато можливостей для реалізації різнопланових бізнес-проектів.

Об‘єкт перебуває у гарному технічному стані, наявні електропостачання потужністю 50 кВт, водопостачання, каналізація та централізоване опалення від зовнішніх мереж. Також, підключені: лічильник на тепло, кондиціонування, телебачення, інтернет та охоронна сигналізація.

Відповідно до встановленого цільового призначення орендована площа може бути використана для надання послуг з продажу канцтоварів, ксерокопіювання, поліграфічні та фотопослуги.

Стартова ціна об’єкта становить 844  гривень на місяць.  Термін оренди  приміщення триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Детальна інформація  про об’єкт оренди — https://cutt.ly/nZiYzMQ

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220706-44514

Спеціально для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах з оренди.

Цікавлять додаткові пропозиції? підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найцікавіше.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Вигідна пропозиція оренди у столиці: оголошено аукціон з оренди приміщення площею 51,2 м² в Шевченківському районі
Наступний запис
Полтавська область: оголошено аукціон з оренди приміщення площею 78 м²
Меню