Головна » Новини » Анонси аукціонів » Павільйон №16 Національного комплексу «Експоцентр України» в Києві площею 1236,7 м² вакантний для оренди

Павільйон №16 Національного комплексу «Експоцентр України» в Києві площею 1236,7 м² вакантний для оренди

14 травня відбудеться онлайн-аукціон з передачі в оренду будівлі павільйону №16 Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ), розташованого за адресою: м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1.

Загальна площа об’єкта становить 1236,7 м². Стартова ціна, за якою він виставлений на аукціон – 105 669,99 грн.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 13 травня.

Дізнатись більше про об’єкт, про умови участі в аукціоні з передачі його в оренду, а також безпосередньо зареєструватись на участь в ньому ви маєте можливість за посиланням на аукціон – https://bit.ly/33hbKFw.

Строк, на який пропонується передати споруду в оренду – 9 років.

В умовах оренди встановлені обмеження цільового використання об’єкта відповідно до п.29 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна. Так, майбутній орендар не зможе використовувати споруду для розміщення:

  • офісів, коворкінгів, об’єктів поштового зв’язку та підприємств, що надають послуги з перевезення та доставки поштових відправлень, редакцій засобів масової інформації, видавництв друкованих засобів масової інформації та розповсюдження видавничої продукції, ломбардів, відділень банків, провайдерів фінансових послуг;
  • центрів раннього розвитку дитини, закладів освіти, площадок для проведення курсів і тренінгів;
  • складів, камер схову, архівів;
  • підприємств з надання ритуальних послуг, громадських вбиралень, пунктів прийому і сортування вторинної сировини;
  • підприємств, які здійснюють іншу виробничу діяльність.

Об’єкт в задовільному технічному стані. Реєструйтесь на участь в аукціоні з передачі його в оренду і перемагайте в ньому.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Приміщення загальною площею 469,2 м² в Печерському районі Києва вакантні для оренди
Наступний запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (11 травня 2021 року)
Меню