Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Одесі: оголошено аукціон з продовження оренди відкритого майданчика на території морського вокзалу

Оренда в Одесі: оголошено аукціон з продовження оренди відкритого майданчика на території морського вокзалу

15 березня 2021 року об 11:59 відбудеться аукціон з продовження оренди відкритого майданчика на території Одеського морського вокзалу, що знаходиться за адресою м.Одеса, вул.Приморська, буд.6 та перебуває на балансі Одеської філії Державного підприємства “Адміністрація морських портів України”.

Прийом заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 14 березня 2021 року.

 Загальна площа активу становить 41,65 м², а стартова ціна складає 2 417,59 грн.

Актив електрифікований (потужність 15 кВт), перебуває в хорошому технічному стані, а також забезпечений опаленням.

Термін оренди за договором – 3 роки.

Також об’єкт може бути використаний за будь-яким цільовим призначенням.

 

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Посилання на аукціон: http://bit.ly/3reyX5l  

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Розділ 2 Аналітичної довідки про роботу Фонду державного майна України та хід приватизації державного майна за 9 місяців 2020 року «Оренда державного майна»
Наступний запис
Склад площею понад 8000 м² в морському порту Рені вакантний для оренди
Меню