Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Одесі: оголошено аукціон з оренди приміщень для спортзалу в ліцеї

Оренда в Одесі: оголошено аукціон з оренди приміщень для спортзалу в ліцеї

30 листопада 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з продовження оренди нежитлового приміщення першого поверху та підвального приміщення Одеського професійного ліцею будівництва та архітектури за адресою: м. Одеса, вул. Базарна, 63.

Стартова ціна об’єкту складає 95 371, 88 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 680,50 м², в тому числі приміщення на першому поверсі площею 377 м² та підвального приміщення площею 303,50 м².

Актив перебуває в задовільному технічному стані та забезпечений електромережею потужністю 20 кВт. Наявне водозабезпечення, каналізація та опалення.

Цільовим призначенням об’єкту є надання спортивних послуг.

Актив знаходиться в ДНЗ “Одеський професійний ліцей будівництва та архітектури” – державному професійно-технічному навчальному закладі, що здійснює підготовку  спеціалістів будівельного профілю. Тому оренда цього об’єкту стане надійним фундаментом для розвитку власної справи, завдячуючи великій площі, високому рівню відвідуваності, зручним умовам та вигідній локації.

Детальніше про актив  тут.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 12.11.2021
Наступний запис
Закарпаття: оголошено аукціон з оренди майстерні
Меню