Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Миколаївському порту: оголошено аукціон з оренди приміщень площею 851,7 м²

Оренда в Миколаївському порту: оголошено аукціон з оренди приміщень площею 851,7 м²

20 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень адміністративно-побутового корпусу за адресою: місто Миколаїв, вулиця Заводська, 23/26 на території ДП «Миколаївський морський торговельний порт».

Стартова ціна складає 8 995,10 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 851,7 м².

Технічний стан активу: задовільний. Приміщення забезпечені електромережею в 50 кВт, водозабезпеченням та водовідведенням. Наявне кондиціонування, вентиляція та централізоване опалення. Підключений телефонний зв’язок.

Майно може бути використано за будь-яким цільовим призначенням.

Пропозиція оренди цього об’єкту стане вигідним рішенням для ведення бізнесу, завдяки його значній площі та зручному розташуванню неподалік будівель та споруд Миколаївського порту – важливого транспортного вузла на півдні України, який входить до трійки найпотужніших морських портів країни за обсягами перевалки вантажів.

Детальніше про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/32Jhdbz

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди приміщень площею 3 960 м² на Подолі
Наступний запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (10 січня 2022 року)
Меню