Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Києві: оголошено аукціон з оренди корпусу технічного обслуговування за 47,85 грн на місяць

Оренда в Києві: оголошено аукціон з оренди корпусу технічного обслуговування за 47,85 грн на місяць

12 серпня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди корпусу технічного обслуговування обслуговування (приміщення груп 9 та 10), що знаходиться на балансі ДП МОУ «Оборонавторемсервіс» за адресою: місто Київ, вулиця М.Хвильового 15.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 47,85 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 754,5 м².

Приміщення перебувають в задовільному технічному стані, наявна електрифікація, водозабезпечення, водовідведення та опалення.

 

Актив знаходиться в Києві в Дарницькому районі, неподалік  проходить траса міжнародного значення – МО3. Ця пропозиція – справжня знахідка, завдячуючи перспективній локації об’єкта та комфортним умовам для ведення бізнесу, а тому стане надійним фундаментом для старту та розвитку вашої справи в столиці.

Для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3xmwgku.


А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (02 серпня 2021 року)
Наступний запис
Звіт за 31 тиждень 24.07.2021 – 01.08.2021
Меню