Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Києві: оголошено аукціон з оренди їдальні університету

Оренда в Києві: оголошено аукціон з оренди їдальні університету

19 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлового приміщення, що знаходиться на балансі Державного вищого навчального закладу «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 54/1.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 28 165,58  грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа –  126,5 м².

Технічний стан об’єкту задовільний. Приміщення забезпечене електромережею понад 50 кВт, водозабезпеченням, водовідведенням, вентиляцією та опаленням. Підведений інтернет, пожежна та охоронна сигналізації.

Цільовим призначенням об’єкту є розміщення закладу громадського харчування.

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана сьогодні — найбільший в Україні навчальний економічний заклад, в якому навчається понад 38 тисяч студентів. Входить в топ кращих вищих навчальних закладів України і готує висококваліфікованих економістів, менеджерів та правознавців. Оренда цього об’єкта може стати чудовим рішенням для розвитку власної справи в столиці, зокрема тому що має комфортні умови, високий рівень відвідуваності та перспективне розташування.

Детальніше за посиланням: https://bit.ly/3D1axlw

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Звіт за 40 тиждень 27.09.2021 – 03.10.2021
Наступний запис
Оренда в Києві: оголошено аукціон з оренди приміщень на Подолі
Меню