Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Харкові: оголошено аукціон з оренди залізобетонного полігону

Оренда в Харкові: оголошено аукціон з оренди залізобетонного полігону

4 листопада 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди залізобетонного полігону, що перебуває на балансі Державного підприємства Міністерства оборони України «Харківський завод залізобетонних виробів» та знаходиться за адресою: м. Харків, вул. Велика Панасівська, 220.

Термін оренди за договором становить 5 років, а стартова ціна – 1 380,50 грн.

Загальна площа  –  985 м².

Об’єкт має тверде залізобетонне покриття та задовільний технічний стан.

Детальніше тут.

Пропозиція оренди цього об’єкту має високий потенціал для ведення бізнесу, оскільки об’єкт має вигідну площу, а також його  можна використовувати за будь-яким цільовим призначенням та передати в суборенду. Вагомою перевагою є розташування об’єкту, а саме в промисловому районі Харкова з розвиненою транспортною інфраструктурою. Поруч з активом знаходяться залізничні шляхи і одна з найбільших залізничних станцій міста Харків-Сортувальний.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди цеху переробки деревини на Рівненщині
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди мийки для автомобілів у Чернівцях
Меню