Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Івано-Франківську: оголошено аукціон з оренди приміщень загальною площею 4 895,7 м²

Оренда в Івано-Франківську: оголошено аукціон з оренди приміщень загальною площею 4 895,7 м²

30 червня відбудеться онлайн-аукціон з оренди цеху та частини складу готової продукції. Об’єкт має зручне місце розташування неподалік центру міста, за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Хриплинська, 11. Актив перебуває на балансі ДП “Івано-Франківський котельно-зварювальний завод”.

Детальніше про об’єкт: технічний стан актива задовільний, приміщення цеху налічує три поверхи, приміщення складу  — один.

Згідно з умовами аукціону орендар може втілити в реальність будь-який бізнес-проєкт, адже об’єкт не має обмежень у цільовому призначенні. Також, за потреби орендар може скористатися можливістю суборенди.

Термін оренди нерухомості за договором становить 1 рік, стартова ціна — 4 425.27 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення — 44.25 гривень.

Детальна інформація про актив  — https://cutt.ly/wKkW1b0

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220615-65745

Не знаєш як взяти участь в орендному аукціоні? Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Цікавлять інші об’єкти? Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найактуальніші пропозиції.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Доручення в. о. Голови Фонду державного майна України від 13.06.2022 № К/37, яким були внесені зміни до доручення в . о . Голови Фонду від 24.02.2022 № К/18
Наступний запис
Усі договори оренди, що не підлягають нотаріальному посвідченню, теперь будуть підписуватись в електроному вигляді. Публікуємо покроковий алгоритм
Меню