Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Івано-Франківській області: оголошено аукціон частини приміщення адмінбудівлі

Оренда в Івано-Франківській області: оголошено аукціон частини приміщення адмінбудівлі

14 вересня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди державного майна – частини приміщення адміністративної будівлі, що знаходиться адресою: смт. Верховина, вулиця Жаб’євська, 57, що обліковується на балансі ГУ ДПС в Івано-Франківській області.

Стартова орендна плата — 293 гривні на місяць. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Об’єкт знаходиться на території селища, яке є центром гуцульської культури, що забезпечує зручну транспортну розв’язку з такими містами, як Києв, Івано-Франківськ та Чернівці.

Нерухомість площею 96 кв. м, перебуває у задовільному технічному стані, може бути використана за будь-яким цільовим призначенням. Об’єкт облаштований усіма необхідними комунікаціями.

 Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 години 13 вересня 2022 року.

Детальна інформація про об’єкт за посиланням: https://cutt.ly/tX6rn6E

 Взяти участь в аукціоні  —

https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220823-77630

 Берете участь у аукціоні з оренди державного майна вперше? Для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в  онлайн-аукціонах.

 Також, аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
До оренди пропонується будівля столярної у місті Стрий Львівської області
Наступний запис
Оренда держмайна у Києві: аукціон з оренди частини приміщення університетського гуртожитку
Меню