Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда у Києві: оголошено аукціон з оренди офісних приміщень площею 70,7 м²

Оренда у Києві: оголошено аукціон з оренди офісних приміщень площею 70,7 м²

15 липня відбудеться онлайн-аукціон з оренди приміщень адміністративної будівлі, що розташовані за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 14.


До оренди пропонуємо нежитлові приміщення, що розташовані на 23-му поверсі адміністративної будівлі. Загальна площа нерухомості становить 70,7 м², зокрема: 35,6 м² (кімната №2316, БТІ №9) та 35,1 м² (кімната №2317, БТІ №10).

Технічний стан об’єкта — задовільний, наявні всі необхідні комунікації: електропостачання 5 кВт, водопостачання, каналізація, вентиляція та централізоване опалення. Також, у адмінбудівлі є ліфт, телебачення та інтернет.

Умовами договору обмежень щодо цільового призначення не встановлено.

Стартова ціна об’єкта — 12 080 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення — 120.80  гривень. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Детальна інформація за посиланням — https://cutt.ly/0LQoGnJ

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLD001-UA-20220630-20755

Хочете взяти участь в онлайн-аукціоні проте не знаєте як? Для Вас ми підготували  детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в торгах.

Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найцікавіші пропозиції оренди.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено онлайн-аукціон з оренди частини даху гуртожитка Львівської політехніки
Наступний запис
Оренда у Трускавці: оголошено аукціон з оренди приміщень у медичному центрі “Перлина Прикарпаття”
Меню