Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди у Чернігові: пропонуємо взяти участь у аукціоні з оренди приміщення площею 181 м²

Оголошено аукціон з оренди у Чернігові: пропонуємо взяти участь у аукціоні з оренди приміщення площею 181 м²

10 серпня відбудеться онлайн – аукціон з оренди  частини приміщення, яке знаходиться  на першому поверсі восьмиповерхової адмінбудівлі. Адреса об’єкта: м. Чернігів, проспект Миру, 21-А.

Актив розташований  неподалік центру міста у Деснянському районі Чернігова.

Технічний стан об’єкт – задовільний. Наявні всі необхідні комунікації: електропостачання потужністю 50 кВт, водопостачання, каналізація, вентиляція.   Нерухомість можна використовувати за будь-яким цільовим  призначенням на власний  розсуд орендаря.

Вартість оренди – 40 219  грн на місяць, розмір мінімального кроку підвищення на аукціоні  402 грн. Термін оренди  нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Детальна інформація  про об’єкт оренди — https://bit.ly/3zRciTw

Взяти участь в аукціоні — https://prozorro.sale/auction/LLP001-UA-20220727-07257

Берете участь в арендному аукціоні вперше? Для Вас ми підготували детальну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах з оренди.

Також, підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найцікавіше.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди приміщення площею 30 м² у Дніпропетровській області
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди приміщення площею 310 м² в Одеській області
Меню