Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди складського приміщення в порту Рені

Оголошено аукціон з оренди складського приміщення в порту Рені

5 травня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди вбудованих приміщень, що розташовані на першому поверсі в будівлі складу №5 в ДП «Ренійський морський торговельний порт» за адресою: Одеська обл., м. Рені, вул. Дунайська, 188.

Стартова ціна об’єкту складає 37 356,85 грн, а термін оренди – 5 років. Загальна площа  – 1 810 м².

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 4 травня 2021 року.

 

Порт Рені є важливим логістичним центром країни. Об’єкт розташовується в дельті Дунаю і може відвантажувати та приймати вантажі з морських та річкових суден. Тому, орендуючи цей об’єкт, ви інвестуєте у власний бізнес та його гармонійний розвиток.

(ДП «Ренійський морський торговельний порт»)

Об’єкт перебуває в задовільному стані. Приміщення електрифіковане (2 кВт). Наявне водозабезпечення та пожежна сигналізація.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Посилання на аукціон: https://bit.ly/3tMoGi6.

 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 14.04.21
Наступний запис
Київ: оголошено аукціон з оренди офісних приміщень площею 387,60 м²
Меню